Schoolgebouwen en units voor onderwijs

Modulaire schoolgebouwen van Adapteo

Op maat gemaakte gebouwen om te leren en te ontwikkelen

Tegenwoordig staan scholen voor tal van uitdagingen. Moderne onderwijs- en lesmethoden vragen om meer functionele en flexibel aanpasbare ruimtes. De modulaire schoolgebouwen van Adapteo, die naar wens en behoefte aangepast kunnen worden, worden zo gebouwd dat ze optimaal aansluiten bij uw bedrijfsvoering en behoeften.

Ruime ruimtes waar zowel gespeeld als geknutseld kan worden

Rustige ruimtes voor lezen en ontspanning

Lichte en ruime kamers waar spelen centraal staat

Creatieve ruimtes voor verbeeldingskracht en creativiteit

Als ik een school zou bouwen, dan zou er in ieder geval...

Om de echte flexibiliteit van onze gebouwen op de proef te stellen, hebben we de 6-jarige Emma gevraagd een school te ontwerpen precies zoals zij dat wil. Onze aanpasbare, modulaire gebouwen kunnen, afhankelijk van de vraag, van grootte en vorm veranderen, en we staan altijd open voor nieuwe ideeën en invalshoeken. Op deze manier passen we ons aan de toekomst aan, ongeacht wat er gebeurt.

Virtuele tour

Dit is hoe een klaslokaal eruit kan zien.

De moderne school is ontworpen voor zowel leren als ontwikkeling. Scholen vandaag de dag stellen hoge eisen aan een goede werkomgeving voor zowel leerlingen als personeel. Adapteo streeft ernaar de best mogelijke omgeving te creëren met goede luchtkwaliteit, geluid en verlichting. We voorzien onder andere in warmteterugwinning, goed geventileerde ruimtes, aanwezigheid gecontroleerde verlichting, individuele temperatuurregeling en temperatuurverlaging tijdens nachten, weekenden en vakanties.

Onze modulaire bouwtechnologie maakt het eenvoudig om het schoolgebouw aan te passen en te veranderen naar gelang de activiteiten en wensen.

Wilt u meer lezen over de moderne school die gericht is op zowel leren als ontwikkeling? Met een goed doordacht ontwerp, moderne technologie en functionele oplossingen, krijgt u een school die jarenlang mee kan en voldoet aan de behoeften van uw leerlingen.

Waarom kiest u voor Adapteo?

Flexibilitet

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten, waardoor u voorbereid bent op veranderingen.

Gepersonaliseerde aanpak

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd, u kiest wat het beste bij u en de situatie past.

Premium oplossing

Wij geloven dat u het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Dit zeggen onze klanten

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.