Woonunit of woongebouw

Woonunit: Modulaire units voor bewoning

Aangepast om in te wonen en te leven

Hoe zullen we in de toekomst leven als de maatschappij zich sneller dan ooit ontwikkelt en mensen en generaties zich verplaatsen tussen steden en gemeenten? We zeggen niet dat we het antwoord hebben, maar we hebben wel een plausibele oplossing; flexibele modulaire woningen. Zorgvuldig en efficiënt ontworpen knusse units die worden samengevoegd tot aangename en ruimtebesparende appartementen en woningen. Woonunit of woongebouw nodig? Neem contact op met een onze specialisten.

Flexibele en duurzame oplossingen voor huisvesting

Praktisch en goed doordacht. Woonunit op maat.

Een kostenefficiënte oplossing

Aangename accommodatie voor uw werknemers

Wanneer je ver van huis woont en werkt, vinden we dat je eisen mag stellen aan de plek waar je veel tijd doorbrengt, ook buiten de werkuren. Wij bieden aangename accommodatie voor medewerkers naast het projectkantoor, waar uw personeel comfortabel kan wonen en slapen.

Behoefte aan huisvesting kan snel ontstaan

Jongeren die het ouderlijk huis uit willen, ouderen die door omstandigheden niet langer thuis kunnen blijven wonen en nieuwkomers die in onze samenleving willen integreren. Met het huidige woningtekort, en het huidige bouwtempo voor permanente bouw, zullen velen veel te lang moeten wachten op een woning.

Betrouwbare oplossingen, ook wanneer er weinig tijd of ruimte is

We zijn ons bewust dat er vaak op korte termijn behoeften zijn en dat de beschikbare ruimte van het perceel een belangrijke rol speelt. Daarom bieden we oplossingen van één, twee of drie verdiepingen. Als er wordt gekozen voor meerdere verdiepingen, zorgen we ervoor dat we voldoen aan alle toegangseisen met een trappenhuis dat de gangen van de verschillende verdiepingen verbindt.

Met solide materiaalkeuzes als basis hebben we een functioneel en modern woonconcept ontwikkeld dat voldoet aan de maatschappelijke regels en eisen voor toegankelijkheid. De constructie is berekend voor drie vlakken in de brandklasse REI 60.

Praktisch en doordacht

De architect heeft zich gericht op een lichte inrichting met moderne kleurkeuzes. Alle huisvestingsoplossingen beschikken over een hygiënezone met WC, douche en mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte, een koelkast en vriezer, een fornuis met oven, en een afzuigkap met mechanische FTX-ventilatie en warmteterugwinning die het energieverbruik vermindert. De basisunit heeft een woonkamer met ruimte voor een bed, eethoek, bureau en een fauteuil. Deze unit kan indien nodig flexibel uitgebreid worden met één of meerdere units. Alle oplossingen zijn rolstoeltoegankelijk.

Een flexibele methode om nieuwe ruimte te creëren

Adapteo biedt een kostenefficiënte oplossing, inclusief service en onderhoud. U huurt de accommodatie alleen voor de benodigde periode en deze kan aangepast worden indien de situatie wijzigt tijdens de huurperiode. Zo is het bijvoorbeeld meestal mogelijk om zowel de breedte als de hoogte van een flexibel gebouw te vergroten.

Waarom zou u kiezen voor huisvesting van Adapteo?

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten, waardoor u voorbereid bent op veranderingen.

Maatwerkoplossing

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd, u kiest wat het beste bij u en de situatie past.

Hoogste kwaliteit

Wij geloven dat u het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Precisie tot in de kleinste details

U stelt waarschijnlijk hoge eisen, ook als het gaat om tijdelijke huisvesting. Laat de verantwoordelijkheid aan ons over en houd zelf tijd over om u te focussen op datgene waar u het beste in bent, het runnen van uw bedrijf.

 

Dit zeggen onze klanten

Flexibele financiële oplossingen

Of u nu een bestaande school wilt uitbreiden, of een gloednieuwe school gaat bouwen, wij hebben de oplossing. Omdat iedere situatie uniek is, passen we zowel de periode als het financieringsmodel aan uw behoeften en wensen en garanderen we de optimale oplossing voor uw specifieke vraag.

Met onze flexibele oplossingen behoudt u altijd volledige controle over uw kosten en kunt u erop vertrouwen dat wij zorgen voor verbeteringen aan en het onderhoud van het gebouw. We werken op een circulaire manier, wat betekent dat wanneer u een tijdelijke ruimte niet meer nodig heeft, deze gedemonteerd en verplaatst wordt om elders nuttig te zijn.

Woonunit proces

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.