Ouderen huisvesting

Flexibele huisvesting voor ouderen van Adapteo

Wij bouwen modulaire accommodaties waar ouderen kunnen genieten en waar ze zich veilig voelen

Het is niet altijd eenvoudig om toekomstige behoeften te anticiperen. Door onze flexibele en aanpasbare oplossingen voor huidige huisvestingsproblematiek, kunt u gerust zijn dat alle uitdagingen die de toekomst mogelijk brengt, opgelost kunnen worden. Of u nu een bestaande zorginstelling moet opschalen of aanpassen, of een nieuw complex moet realiseren, wij hebben een passende oplossing. Ouderen huisvesting van Adapteo.

Hoge toegankelijkheid

Veiligheid voorop voor bewoners en medewerkers

Volledige controle over kosten

Onze ouderen maken zich zorgen over het geïsoleerd raken in hun eigen huis

Een door ons uitgevoerd onderzoek samen met Novus toont aan dat één op de vijf Zweden boven de 55 vreest het contact met dierbaren te verliezen wanneer zij verhuizen naar een zorginstelling. Onze flexibele en modulaire units bieden een oplossing voor dit probleem.

Hoge toegankelijkheid

Onze appartementencomplexen en verzorgingstehuizen tellen maximaal drie verdiepingen. Om toegankelijkheid te garanderen, zijn de gebouwen uitgerust met liften en hellingbanen die voldoen aan alle gestelde eisen.

Langs de gangen kunnen extra leuningen worden bevestigd voor extra ondersteuning. De vloerbedekking is egaal en voorzien van duurzaam vinyl om uitglijden en vallen te voorkomen.

Veiligheid voorop voor bewoners en medewerkers

In verpleeghuizen waar patiënten met geheugenproblemen worden behandeld, is het belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor zowel de bewoners als het personeel. Zorgvuldig georganiseerde beveiliging, elektronische en automatische sloten en nooduitgangen dragen bij aan een veilige en soepele dagelijkse routine.

Naast sloten en beveiliging, voldoen de flexibele units van Adapteo aan alle brandvoorschriften en -vereisten.

Meer weten over aanpasbare huizen voor ouderenzorg en -huisvesting.

We realiseren flexibele, goed toegankelijke gebouwen van hoge kwaliteit, afgestemd op uw behoeften. Hierbij staat welzijn en een optimale werkomgeving te allen tijde centraal.

Waarom kiezen voor een zorginstelling van Adapteo?

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten, waardoor u voorbereid bent op veranderingen.

Maatwerkoplossing

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd, u kiest wat het beste bij u en de situatie past.

Hoogste kwaliteit

Wij geloven dat u het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Traditionele appartementen om zelfstandig te bewonen

Voor ouderen die in goede gezondheid zijn en zelfstandig thuis kunnen wonen, biedt Adapteo woonhuisvesting met sfeervolle appartementen. Deze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit zelfstandige wooneenheden of kamers. Maar ook beschikken over een gemeenschappelijke gang, medische voorzieningen en comfortabele gedeelde ruimtes om te eten en voor creativiteit, beweging en muziek.

Wanneer bewoners meer zorg nodig hebben, maar nog steeds zelfstandig kunnen wonen, kunnen we de gebouwen aanpassen om ruimtes te creëren voor verplegend personeel. Kantoren, personeelskamers, kleedkamers en keukens kunnen ook in het bouwplan worden opgenomen.

Mogelijkheden en aanpassingen voor uw bedrijf in de ouderenzorg

Kantoren

Personeelsruimtes

Gemeenschappelijke ruimtes

Ontvangstruimtes

Dit zeggen onze klanten

Flexibele financiering

Of je nu een bestaand gebouw wilt aanpassen of een gloednieuw gebouw wilt neerzetten, wij hebben de oplossing. Uw situatie is uniek, dus passen we zowel de huurperiode als het financieringsmodel hierop aan en zorgen we ervoor dat u de meest optimale oplossing krijgt.

Met onze flexibele oplossingen heb je altijd volledige controle over de kosten en kun je er zeker van zijn dat wij zorgen voor aanpassingen en onderhoud van het gebouw. We werken circulair, wat betekent dat wanneer je de school niet langer nodig hebt, deze wordt opgehaald en aangepast om elders te herbruiken.

Ouderen huisvesting

Ouderen huisvesting

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.