Opties voor huisvesting van Adapteo

Opties bij Adapteo

Onze gebouwen hebben een goede basisstandaard en we stellen hoge eisen aan de keuze van materialen. We werken samen met geselecteerde leveranciers die een goede kwaliteit leveren – zowel in ons standaardassortiment als in onze opties.

Wat er in uw Adapteo-gebouw moet komen, hangt af van de unieke behoeften en wensen van u en uw organisatie. Op deze pagina hebben we een selectie van de meest voorkomende opties verzameld. Mist u een optie? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor overleg of vul het contactformulier onderaan de pagina in. Wij kunnen de meeste zaken organiseren. Opties voor huisvesting van adapteo.

Onze meest voorkomende producten en diensten

Zonnepanelen

Door te kiezen voor zonnepanelen draagt u bij aan een lagere CO2-uitstoot. Gedurende de gehele huurperiode produceert u uw eigen elektriciteit en heeft u ook de mogelijkheid om het overschot te verkopen.

Adapteo kan alles rond de voorlopige en definitieve aanslag voor u regelen, de communicatie met netwerkeigenaren, en de montage en installatie in samenwerking met een erkende elektricien.

Kantoorinventaris

Deze optie bevat essentiële uitrusting voor uw pand, klaar om direct te worden gebruikt in een kantoor- of leeromgeving. Dit omvat onder meer een whiteboard, projectiescherm en bekabeling.

Meubilair

Kiezen voor onze extra optie meubilair is aantrekkelijk en voordelig, ongeacht de bedrijfstak. Een comfortabel en slim uitgeruste werkruimte maakt ons productiever in ons werk. Met de nadruk op ergonomie en goed uitgedachte oplossingen krijgen medewerkers de juiste omstandigheden om optimaal te functioneren.

Keukens

Adapteo biedt een assortiment aan keukens die geïntegreerd kunnen worden in verschillende type bedrijven. De keukens worden geproduceerd door bekende merken en leveranciers om goede kwaliteit en veiligheid te garanderen. We ontwikkelen onze keukens in samenspraak met ervaren keukenpartners en onze klanten.

Grondwerk

Er zijn veel verschillende soorten werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, afhankelijk van hoe de grond eruitziet en waar het gebouw komt te staan. Als u het grondwerk aan ons overlaat, omvat dit onder andere het beoordelen van de grondcondities, uitgraven, stabiliseren van de fundering en het treffen van voorbereidingen voor elektriciteit, water en riolering.

Landschapsarchitectuur

De buitenomgeving is een belangrijk onderdeel van sociale interactie, welzijn of spel en kan worden gezien als een verlengstuk van uw gebouw. Wij bieden diverse opties voor buitenomgeving en stemmen deze af op beschikbare ruimte, budget, bedrijf en behoeften.

Schadevrijstelling

Door een schadevrijstelling aan uw contract toe te voegen, vermijdt u het risico om een onvoorspelbaar bedrag te moeten betalen voor buitensporige slijtage aan het einde van uw huurperiode. In plaats daarvan betaalt u elke maand een vast bedrag, waardoor u grip heeft over uw kosten.

Facilitair beheer

Reguliere schoonmaak nodig? Of een keer extra schoonmaak? Hulp bij het bijvullen van verbruiksartikelen? Afhankelijk van uw behoeften kunt u gebruikmaken van onze facilitaire diensten. Zo bespaart u tijd, terwijl wij zorgen voor een nette en aangename leefomgeving.

Veiligheid & Beveiliging

Een voorwaarde voor een gebouw met brand- en veiligheidsclassificatie is de aanwezigheid van de juiste apparatuur. Met deze optie zorgen we voor apparatuur voor detectie, blussen, evacuatie, ventilatie en documentatie.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies over uw bouwbehoeften. Wij vinden de perfecte oplossing voor uw specifieke bouwbehoeften.

Vul het formulier in

Stuur ons een bericht en we zullen contact met u opnemen.