Overheid: Tijdelijk huisvesten

Modulair bouwen voor de overheid met Adapteo

Kies voor tijdelijke huisvesting die Nederland past

Ons land heeft te maken met grote uitdagingen. Veel van die uitdagingen hangen samen met het scheppen van fysieke ruimte op maat. Zodat mensen een dak boven hun hoofd hebben. Maar ook: zodat medewerkers op alle niveaus van de overheid hun werk kunnen doen, bijvoorbeeld omdat hun afdeling wordt verbouwd. Tijdelijk huisvesten met Adapteo.

Flexibele en duurzame oplossingen voor huisvesting

Praktisch en goed doordacht

Een kostenefficiënte oplossing

Vraag naar opvang fluctueert

Stel, het is koud. De gemeente heeft extra plekken nodig voor daklozen die niet op straat kunnen slapen. Aan u de opdracht: regel snel een nieuw opvangtehuis. Of: de asielinstroom piekt, wat grotere capaciteit vereist. Dan gaat u aan de slag met Adapteo. Wij bouwen in korte tijd leefruimte die helemaal aansluit op uw beleid.

Militairen zitten goed

Defensie wordt weer steeds belangrijker voor de overheid. Laten we dan ook zorgen dat al die mannen en vrouwen een waardig onderkomen krijgen, of het nu tijdelijk is of niet. Denk aan de unitmatige uitbreiding van kantoorruimte op een kazerne, inclusief sanitair. Of zelfs aan een modulaire marinebasis met alles erop en eraan. Adapteo zet het neer. En haalt het desgewenst ook weer weg.

Waarom zou de overheid kiezen voor units van Adapteo?

Expertise

Of het nou gaat om ambtenaren, burgers of bezoekers: wij zorgen voor daken boven hoofden in alle doelgroepen.

Opvang

We kunnen u op korte termijn voorzien van woonruimte die past bij de doelstellingen van het beleid.

Strijdkrachten

Bij ons kan het ministerie van Defensie altijd aankloppen voor de uitbreiding van kazernes. Maar ook voor een complete marinebasis.

Dit zeggen onze klanten

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.